Civili israelieni uciși de teroriști Hamas cu grenade. Tinerii se ascunseseră într-un buncăr | VIDEO

0
Publicat:

Câțiva tineri care s-au refugiat într-un buncăr au fost măcelăriți de teroriștii Hamas. Autoritățile au descoperit scene de groază.

O echipă a cotidianului Bild care a însoțit forțele de securitate israeliene luni, 10 octombrie, a relatat scenele de groază.

În buncărul antirachete, acolo unde au încercat să găsească scăparea câțiva tineri care fugiseră din calea teroriștilor, după masacrul de la festivalul de muzică, forțele de securitate au rămas șocate: „Interiorul buncărului este acum stropit cu sânge până în tavan”, a declarat un paramedic. Nu mai puțin de 14 cadavre au fost recuperate din adăpost.

Teroriștii Hamas s-au filmat în timp ce executau civili Captură video
Teroriștii Hamas s-au filmat în timp ce executau civili Captură video

Într-un clip înregistrat de camera de bord a unui vehicul al militanților Hamas, în timp ce un bărbat este agresat, se vede cum unul dintre teroriști aruncă o grenadă de mână în buncăr.

Unul dintre israelieni fuge, pentru a-și salva viața, dar este împușcat de mai multe ori. La scurt timp, grenada explodează în buncăr, ucigând oamenii fără apărare din interior.

Cel mai probabil, grenada a provenit din Iran, potrivit Bild. Grenada Mk 2 este o grenadă de mână antipersonal de tip fragmentare, fiind folosită în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite