Cine sunt victimele accidentului de după nunta din Australia, soldat cu 10 morți. Mirii, sportivi renumiți

0
Publicat:

O nuntă de basm s-a transformat într-un adevărat coșmar, în regiunea viticolă Hunter, din Australia. După petrecere, autocarul care îi transporta pe nuntași și pe miri către locul de cazare s-a răsturnat pe autostradă. 10 persoane au murit și alte 25 au fost rănite, iar printre victime se numără sportivi renumiți.

Accidentul teribil de autocar a avut loc imediat după nuntă
Accidentul teribil de autocar a avut loc imediat după nuntă

Victimele, vedete ale fotbalului australian

Mitchell Gaffney și Maddy Edsell au avut parte de o nuntă de poveste, încheiată într-un mod tragic. Amândoi au fost la un pas de moarte, la numai câteva ore după ce și-au jurat, unul celuilalt, iubire veșnică. Cei doi tineri îndrăgostiți sunt vedete ale echipelor masculine și, respectiv, feminine de fotbal australian „Singleton Roosters”.

Ambii sportivi sunt foarte apreciați în comunitate și iubiți de colegi și prieteni. La nuntă, alături de ei, se aflau și alți opt jucători ai clubului, cinci dintre ei fiind însoțiți de partenerii de viață.

Președintele clubului, Royce Jaksic, a exprimat șocul și tristețea întregii echipe, menționând că numărul exact al răniților nu este încă cunoscut, dar se bucură că niciun sportiv nu se află printre cei decedați sau în stare gravă, scrie The Guardian.

Comunitatea locală și cei prezenți la ceremonie au fost profund afectați de această tragedie, la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Un bărbat, prezent la eveniment, a relatat că atmosfera plină de bucurie și râsete s-a transformat, brusc, în panică și tristețe după aflarea veștii despre accident.

A fost o zi frumoasă, o nuntă frumoasă, ca de basm, apoi... am primit vestea că a avut loc un accident, am intrat cu toții în panică”, a spus el.

Șoferul a fost arestat

Investigațiile cu privire la cauza accidentului sunt în desfășurare, iar șoferul autocarului, un bărbat în vârstă de 58 de ani, a fost arestat și va fi pus sub acuzare. Autoritățile trag un semnal de alarmă cu privire la siguranța rutieră și intensifică eforturile de prevenire a unor astfel de tragedii, în viitor.

În aceste momente pline de durere, familiile victimelor primesc condoleanțe din partea comunității și a prietenilor. Inclusiv proprietarul podgoriei a transmis un mesaj în care și-a arătat tristețea pentru această tragedie și a transmis condoleanțe familiilor victimelor.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite