China a raportat sâmbătă doar 11 noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus, toate de import

0
Publicat:
Ultima actualizare:

China a raportat sâmbătă doar 11 noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus, dar pentru prima oară de la declanşarea epidemiei, acestea provin de la persoane venind din străinătate, relatează AFP.

Patru cazuri s-au înregistrat la Wuhan, epicentrul Covid-19. Alte patru la Shanghai, două în provincia Gansu şi unul la Beijing, toate de la persoane venite din străinătate. Naţionalitatea lor nu a fost precizată.

Ministerul Sănătăţii a raportat, sâmbătă, un număr de 13 decese, ducând numărul total la 3.189 în China continentală (în afară de Hong Kong şi Macao). Un total de 80.824 de persoane au fost contaminate în ţară. Însă peste 65.000 de persoane sunt deja vindecate şi externate.

Şi în Coreea de Sud s-a înregistrat o scădere a noilor cazuri. Centrul de control şi prevenţie (KCDC) a anunţat sâmbătă 107 cazuri, faţă de 110 vineri, iar totalul persoanelor infectate este de 8086. 204 pacienţi au fost externaţi.

În lume, o persoane a murit în Ecuador, cinci în America Latină, iar alte două cazuri au fost confirmate în Venezuela. În India, aproape 100 de persoane sunt contaminate.

Antarctica rămâne ultimul continent unde nu s-a înregistrat niciun caz.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite