Căutări asidue pe o insulă australiană după ce verigheta pierdută a unui cuplu a fost detectată pe corpul unui peşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inelul pierdut de un cuplu australian a rămas blocat în jurul corpului unui peşte pe o insulă australiană FOTO captură via Daily Maili
Inelul pierdut de un cuplu australian a rămas blocat în jurul corpului unui peşte pe o insulă australiană FOTO captură via Daily Maili

Un cuplu australian a primit vestea că localnicii din Insula Norfolk (teritoriu asutralian), unde au mers pentru a-şi vizita rudele, le-au găsit verigheta pierdută în apă. Doar că inelul preţios pentru ei nu a putut fi recuperat fiind observat în jurul corpului unui peşte, relatează Daily Mail,

Nathan, soţul lui Suzie Quintal, a mers, în luna ianuarie, să înoate fără a-şi scoate verigheta în valoare de 1.000 de dolari americani care i-a alunecat de pe deget. 

Cuplul credea inelul pierdut pentru totdeauna până în această săptămână, când un scafandru local i-a anunţat că l-a văzut blocat în jurul corpului unui peşte.

Susan Prior aflase că un cuplu australian îşi pierduse inelul de nuntă şi i-a căutat pe Facebook. Ea a povestit că nu a mai văzut niciodată peşti blocaţi într-un inel de metal.

„Peştele nu poate fi eliberat decât dacă îl prindem şi scoatem cu grijă inelul. Peştele pare în regulă acum, dar va creşte şi îi va provocva răni”, a spus femeia.

Suzie Quintal spune că soţul său a căutat îndelung inelul înainte de a-i dezvălui că l-a pierdut.

„L-a tot căutat şi abia apoi mi-a spus, iar eu n-am primit vestea prea bine. I-am spus de fiecare dată să-l dea jos când înoată. L-a pierdut cu o zi înainte de aniversarea noastră de doi ani”, a spus ea.

Localnicii le-au sărit în ajutor imediat ce au aflat, inclusiv cu detectoare de metale.

„Oamenii încearcă acum să identifice plase, unii dintre ei au echipament de scafandru. Echipe în vase cu fund transparent se vor duce să inspecteze zona. Norfolk se pricepe la asta”, spunea ea în iarnă.

„Nu mi-a venit să cred când m-au anunţat. Am câţiva prieteni pe insulă şi mi-au promis că îl vor găsi. Soţul meu n-are nicio treabă, nu pricepe de ce se agită lumea atât, dar eu îmi fac griji pentru bietul peşte”.

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite