Cât costă o noapte de cazare în cea mai luxoasă cameră din cel mai înalt hotel din lume

0
0
J Hotel Shanghai Tower

Hotelul J din Turnul Shanghai, deschis oficial în data de 19 iunie, este , cea mai înaltă clădire din toată China, având 632 de metri înălţime. Are 165 de camere, dintre care 34 sunt apartamente.

Oaspeţii beneficiază de atenţia unui majordom personal 24/7, o piscină interioară, articole de toaletă de la branduri de lux, căzi în formă de petală de magnolie, un centru spa de lux cu accent pe tratamentele Reiki şi seturi complete de ceai chinezesc în fiecare cameră. Hotelul are patru tipuri de apartamente, cel mai scump fiind cel de 380 de metri pătraţi. Pe lângă dormitor, suita include un salon, un birou, bucătăria, zona de fizioterapie şi o cameră doar pentru depozitarea hainelor, conform observatornews.ro. 

J Hotel Shanghai Tower

Cea mai ieftină cameră costă aproximativ 557 de dolari pe noapte, în timp ce suita J, considerată cea mai spectaculoasă şi elegantă, ajunge la preţul de 10.457 de dolari pe noapte. Hotelul deţine, de asemenea, şapte restaurante diferite, inclusiv unul cu specific cantonez, numit Heavenly Jin, poziţionat la etajul superior. Celelalte localuri includ specific japonez, italian sau oferă doar servirea ceaiului de după-amiază.

Hotelul J este deţinut de Jin Jiang International, una dintre cele mai mari companii de hoteluri şi turism din China.

J Hotel Shanghai Tower
În lume


Ultimele știri
Cele mai citite