Australia: Atac armat în aeroportul din Canberra. Autorul a fost arestat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură Video
FOTO Captură Video

Un bărbat a fost arestat duminică, suspectat că ar fi autorul unui atac armat care a avut loc în terminalul principal al aeroportului din Canberra, care a fost evacuat, a anunţat poliţia australiană, relatează AFP.

„Terminalul aeroportului din Canberra a fost evacuat ca măsură de precauţie, iar situaţia de la aeroport este sub control”, a precizat poliţia într-un comunicat, fără a fi raportaţi răniţi.

Imaginile care circulă pe reţelele sociale arată un poliţist care imobilizează un bărbat la sol în interiorul terminalului, în timp ce alarmele se aud pe fundal.

Din exterior, pe faţada de sticlă a aeroportului se puteau observa vizibile mai multe găuri cauzate de gloanţe, potrivit imaginilor difuzate de postul public australian ABC.

„Poliţia a fost anunţată (…) în urma informaţiilor cu privire la focurile de armă din terminalul principal”, a menţionat poliţia din capitala Australiei.

„Puţin mai târziu, o persoană a fost reţinută şi o armă de foc a fost confiscată”, a adăugat poliţia, menţionând că bărbatul pare să fi acţionat singur.

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite