Atac armat într-un liceu din apropiere de Cleveland

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi atacatori au intrat în liceul Chardon situat în apropiere de Cleveland, în Ohio, şi au împuşcat trei sau patru elevi la cantina şcolii, a declarat un membru al conducerii instituţiei, Larry Reiter, pentru CNN.

UPDATE Ora 19.45 Unul dintre elevii împuşcaţi în atacul armat produs luni într-un liceu din statul american Ohio a murit. Agresorul este un coleg, fiind arestat, informează AFP.

„Un elev a murit", a declarat Timothy McKenna, şeful poliţiei din Chardon, precizând că alte patru persoane au fost rănite de elevul care a deschis focul.

UPDATE Ora 18.30: Cinci elevi au fost răniți în atacul armat care a avut loc astăzi la liceul Chardon, situat în apropiere de Cleveland, Ohio.

UPDATE Ora 16.34: Reprezentanți ai liceului Chardon au afirmat că unii dintre elevii răniți în atac au fost transportați la spital cu elicopterul, dar nu au făcut precizări privind starea lor, relatează CNN. Totodată, aceștia au declarat că se pare că atacul a fost comis de o singură persoană.

UPDATE Ora 16.22: Poliția a arestat un suspect în cazul atacului de la liceul Chardon și a dat asigurări că situația este sub control, transmite Reuters.

Deocamdată nu au fost furnizate informații privind starea elevilor. Anterior, locotenentul John Hiscox din cadrul biroului şerifului din cantonul Geauga declarase că în şcoală are loc un atac armat.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite