Afganistan: cel puţin 7 morţi şi 14 răniţi la Kabul, după ce zeci de maşini au luat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Wakil KOHSAR / AFP
Foto Wakil KOHSAR / AFP

Cel puţin 7 oameni şi-au pierdut viaţa şi 14 au fost răniţi după ce mai multe autovehicule au lluat foc în Kabul. Autoturimele  stăteau la coadă pentru a primi permisiunea să intre în Capitala Afganistanului. Focul a pornit de la mai multe camioane-cisternă pline cu combustibil.

Incendiul a izbucnit sâmbătă noaptea în nordul capitalei, în cartierul Shakar-Dara, unde se află autostrada care face legătura între Kabul şi provinciile din nordul ţării, a informat duminică, într-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Tariq Arian.

„Incendiul s-a declanşat la un camion-cisternă cu combustibil şi apoi s-a extins la alte camioane şi la o benzinărie", a explicat sursa citată, care a precizat că toate camioanele pot intra în oraş doar după orele 21:00 şi după primirea unui permis.

„În urma incendiului de noaptea trecută, echipele noastre au găsit şapte corpuri carbonizate şi 14 răniţi", a menţionat Arian, care a precizat că zeci de camioane, printre care şi mai multe camioane-cisternă pline cu combustibil, au fost complet distruse, conform Agerpres.

Duminică dimineaţă încă ieşea fum de la locul dezastrului, iar multe vehicule nu au mai rămas decât cu caroserie carbonizată.

Tariq Arian a precizat că nu a fost un atac terorist.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite