46 de oameni au fost găsiţi morţi într-un camion abandonat în Texas. Alte 16 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale - VIDEO

0
0
FOTO Twitter
FOTO Twitter

Camionul a fost găsit abandonat de un bărbat, care a auzit strigăte din interior şi apoi a văzut   46 de oameni morţi în vehicul, relatează The Guardian. Pe lângă persoanele decedate, alte 16 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Autorităţile au fost alertate la faţa locului cu puţin înainte de ora 18.00, când un muncitor dintr-o clădire din apropiere a auzit un strigăt de ajutor, a declarat şeful poliţiei din San Antonio, Bill McManus, într-o conferinţă de presă, potrivit libertatea.ro. 

Muncitorul a găsit o rulotă cu uşile parţial deschise şi a văzut mai multe persoane decedate înăuntru, a spus McManus.

„Nu ar trebui să deschidem un camion şi să vedem stive de cadavre acolo. Niciunul dintre noi nu vine la lucru imaginându-şi asta”, a spus el.

Şeful pompierilor din San Antonio, Charles Hood, a adăugat că vehiculul, care fusese abandonat de şoferul său, nu avea aer condiţionat funcţional şi nu era apă potabilă în interior.

Ministrul de externe al Mexicului, Marcelo Ebrard, a declarat că printre cei transportaţi la spital se numără şi două persoane din Guatemala, dar naţionalităţile celorlalte victime nu au fost încă stabilite.

Trei persoane sunt reţinute, iar  ancheta a fost predată agenţilor federali.

În lume


Ultimele știri
Cele mai citite