Zelenski îşi critică oficialii: Nu este momentul pentru vanitate şi declaraţii zgomotoase

0
0
Volodimir Zelenski i-a criticat pe unuii dintre oficialii ucraineni FOTO Profimedia
Volodimir Zelenski i-a criticat pe unuii dintre oficialii ucraineni FOTO Profimedia

Preşedintele Volodimir Zelenski i-a criticat pe unii dintre oficialii săi, subliniind că nu este momentul pentru "declaraţii zgomotoase" şi crede că unii dintre ei sunt iresponsabili.

"Astăzi aş dori să subliniez un lucru important pentru toţi reprezentanţii autorităţilor de stat şi locale, ai sferei militare şi a altor persoane care comentează evenimentele de pe front, planul de apărare al comandamentului, pregătirea operaţiunilor specifice etc. Regula generală este simplă: războiul nu este cu siguranţă momentul pentru vanitate şi declaraţii zgomotoase. 

Cu cât oferiţi mai puţine detalii concrete despre planurile noastre de apărare, cu atât va fi mai bine pentru implementarea acelor planuri de apărare", a spus el

Zelenski cosideră că unii oficiali sunt iresponsabilii. "Dacă vrei să dai titluri mari, asta e un lucru. Sincer iresponsabil. Dacă vreţi victoria pentru Ucraina, atunci acesta este un alt lucru şi ar trebui să vă simţiţi responsabilitatea pentru fiecare cuvânt pe care îl spuneţi despre pregătirea statului nostru pentru apărare sau contraofensivă".

Vă recomandăm să citiţi şi:

Viteza şi direcţia vântului pot face diferenţa în cazul unui accident nuclear în Ucraina

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Zelenski, supărat pe oficialii săi: „Este iresponsabil să divulgi informaţii despre planurile noastre pentru titluri zgomotoase“

Mai multe - Europa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite