Zelenski: Am expulzat armata rusă din regiunile nordice. Ei simt deja că a venit timpul să fugă din sudul ţării

0
0
Preşedintele Ucrainei a anunţat că armata rusă a fost expulzată din regiunile nordice şi din Insula Şerpilor FOTO EPA-EFE
Preşedintele Ucrainei a anunţat că armata rusă a fost expulzată din regiunile nordice şi din Insula Şerpilor FOTO EPA-EFE

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski susţine că armata rusă a fost ”expulzată” din regiunile nordice şi din Insula Şerpilor. ”Ei simt deja că a venit timpul să fugă din Herson şi din sudul ţării”, afirmă preşedintele, adăugând că ”va veni timpul când vor fugi din regiunea Harkov, din Donbas, din Crimeea”.

”Am expulzat armata rusă din regiunile nordice. Am expulzat invadatorii din Insula Şerpilor. Ei simt deja că a venit timpul să fugă din Herson şi din sudul ţării noastre în general. Va veni timpul când vor fugi din regiunea Harkov, din Donbas, din Crimeea... Şi toţi cei care pot ajuta în acest sens, ar trebui să o facă”, a afirmat Zelenski în ultimul mesaj postat pe reţelele de socializare.  

 Acesta cere populaţiei să raporteze, în siguranţă, ”informaţii importante despre inamic,”.  

”Dacă îi cunoaşteţi pe cei care îi ajută pe ocupanţi sau justifică agresiunea, vă rugăm să raportaţi şi acest lucru. Nu uitaţi să îi ajutaţi pe oamenii noştri din teritoriul ocupat care au rămas singuri sau fără comunicare. Vorbiţi cu ei, susţineţi-i, spuneţi-le despre lupta noastră şi despre posibilităţile de evacuare către un teritoriu liber”, a mai afirmat preşedintele. Acesta a adăugat că Ucraina trebuie să salveze cât mai multe vieţi. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Zelenski afirmă că peste 43.000 de soldaţi ruşi au murit de la începutul invaziei

 

Muncitori străini, deportaţi din cauza neputinţei autorităţilor din România: Povestea unei bone din Filipine

Europa


Ultimele știri
Cele mai citite