VIDEO: Prostituatele pot fi localizate cu ajutorul GPS-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un browser de Internet conectat la un server din Statele Unite ale Americii oferă informații despre cluburile de prostituate din Spania, dar și despre locurile unde stau tinerele care se prostituează la colț de stradă.

Un material realizat de reporterii televiziunii spaniole Antena 3 demonstrează că prostituatele de pe stradă pot fi găsite foarte ușor cu ajutorul GPS-ului, deoarece sunt făcute publice coordonatele zonelor în care se găsesc.

Fetele sunt catalogate pe naționalități (românce, bulgare, poloneze, negrese sau sud-americane), iar unora li se dau chiar numele și orarul în care pot fi găsite. "Fete românce, bulgare, sau poloneze. Cele mai bune din zonă", așa sună unul dintre anunțurile care apar pe browser-ul respectiv. Un alt anunț vine cu informații mult mai clare:

"Două românce, Andreea și Denisa. Șoseaua M-203 de la Alcala de Henares la Mejorada del Campo. Punctul este la kilometrul 8,5, trecând de Mejorada del Campo, în direcția Madrid-Vicalvaro. Ele vin la ora 12.00 și stau până la ora 15.00".

Intră pe adevarul.es pentru a vedea reportajul realizat de televiziunea spaniolă.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite