VIDEO După dans, Theresa May joacă fotbal într-o săptămână specială pentru englezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Theresa May jucând fotbal într-o vizită de campanie Captură YouTube
Theresa May jucând fotbal într-o vizită de campanie Captură YouTube

Într-o săptămână istorică pentru fotbalul englez şi cel european, premierul britanic Theresa May a ţinut la rândul ei să-şi arate calităţile la cel mai popular sport din lume. Unii internauţi nu s-au lăsat convinşi.

În cursul unei vizite în circumscripţia Maidenhead, în comitatul Berkshire (sud), Theresa May a jucat fotbal cu câţiva copii.

Un filmuleţ din timpul acestui moment inedit a fost publicat pe contul ei de Twitter, fiind însoţit de un mesaj de felicitare pentru cele patru echipe engleze calificate în finala Ligii Campionilor şi în cea a Ligii Europa.

„A fost o săptămână istorică pentru fotbalul englez, cu Liverpool, Spurs, Arsenal şi Chelsea inspirând copii, adulţi şi prim-miniştri“, a scris May.

Majoritatea internauţilor au criticat această acţiune, care survine pe fondul tărăgănării Brexitului.

„Echipa dumneavoastră de comunicare vă îndeamnă să faceţi aşa ceva? De ce cred ei că ar fi o idee bună“, se întreabă Matt.

„Sper că jucaţi fotbal mai bine decât dansaţi“, a comentat @theramaman.

Criticată pentru rigiditatea afişată în negocierile privind ieşirea Marii Britanii din UE, May a răspuns cu o serie de filmuleţe menite a da senzaţia că este apropiată de oameni, surprinzând mai ales cu mişcările de dans făcute în timpul unor călătorii pe continentul african.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite