UPDATE Noi descoperiri în cazul Anei Niculai, găsită carbonizată la Mallorca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O româncă, găsită carbonizată în portbagajul maşinii iubitului său, luni seara, constituie un caz dificil pentru poliţişti, care au cerut ajutorul populaţiei pentru a identifica posibilul ucigaş al femeii.

UPDATE 17.00 Garda Civilă spaniolă a făcut publică fotografia principalului suspect în uciderea româncei de 25 de ani, găsită carbonizată în portbagajul maşinii luni seara, în Mallorca. Bărbatul e un puşcăriaş evadat, căutat de mai mult timp de poliţie.
Citeşte mai multe AICI

UPDATE 13.00  Cazul asasinatului tinerei românce din Mallorca a luat o turnură neaşteptată. Prietenul acesteia, cel care fusese principalul suspect, a scăpat de bănuielile poliţiştilor. Află cine este noul suspect cercetat de poliţia din Mallorca

Era un Audi A4 de culoare neagră, cu numărul de înmatriculare 9173FDH. Lunea trecută, această maşină a făcut un periplu prin diverse puncte din Mallorca, de la Llucmajor la Palma, Can Picafort, vechea şosea spre Inca şi, într-un final, pe drumul de s'Amarador, între Muro şi Can Picafort, unde a fost incendiată puţin înainte de ora nouă seara, scrie Diario de Mallorca.

Citeşte şi:
Iubitul româncei găsite carbonizate se disculpă: “Nu sunt vinovat!”

Când pompierii au sosit să stingă focul, au găsit în portbagaj cadavrul Anei Niculai, de 25 de ani, a cărei dispariţie fusese anunţată în dimineaţa aceleiaşi zile. Aflându-se în faţa unei evidente crime, Poliţia Judiciară a Gărzii Civile a încercat să reconstituie traseul maşinii, în intenţia de a găsi piste pentru identificarea asasinului.

Cei care au văzut maşina sunt rugaţi să sune la 062

Agenţii verifică acum camerele de supraveghere de pe traseu şi au luat declaraţii mai multor martori care au văzut maşina în acea zi. Astfel, a început întocmirea unui portret robot tot mai fidel al celui care conducea maşina. Poliţiştii din Mallorca roagă orice cetăţean care a văzut autoturismul cu caracteristicile descrise adineauri să sune la numărul de Urgenţe 062.

Citeşte pe adevarul.es când au constatat medicii legişti că a murit tânăra şi vezi circumstanţele în care a avut loc crima

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite