Un serviciu londonez de transport pe Tamisa va fi redenumit Uber Boat, în urma unui acord cu Uber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un serviciul londonez de transport pe Tamisa, utilizat de navetişti şi de vizitatori, va fi redenumit Uber Boat de către compania Thames Clippers, în această vară, în cadrul unui acord cu aplicaţia de transport. Acordul survine în timp ce oamenii caută alternative de transport, faţă de trenuri şi autobuze, în contextul epidemiei de coronavirus, transmite Reuters.

Thames Clippers opereză un serviciu disponibil în Londra şi include staţii de-a lungul râului la Canary Wharf în est, London Eye în centru şi Battersea Power Station în vest.

Pilonii şi bărcile vor fi rebranduite, iar utilizatorii vor putea cumpăra bilte de pe aplicţia Uber, alături de metodele existente, în condiţiile în care oamenii caută alternative la trenuri şi autobuze, în contextul epidemiei de coronavirus.

”Mulţi londonezi caută noi mijloace de transport în oraş, în special când reiau navetă către serviciu”,  a declarat directorul Uber pentru nordul şi estul Europei, Jamie Heywood.

Structura de propiretate a Thames Clippers nu se va schimba în cadrul acordului.

Uber este implicată în prezent în două procese majore în Marea Britanie.

În această lună, Uber îşi va apăra modelul de afaceri la Curtea Supremă, într-un caz referitor la drepturile angajaţilor.

Compania încearcă şi să îşi redobândească licenţa de transport în Londra pentru serviciul său de taximetrie, într-un litigiu cu autoritatea de reglementare Transport for London (TfL), acest caz urmând să fie audiat în septembrie.

TfL acordă licenţe şi companiilor precum Thames Clippers, dar nu are vreun rol în parteneriale de tipul celui anunţat

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite