Un pușcăriaș român: "Dați-mi CD-urile sau mă arunc de pe acoperiș!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pușcăriașul a anunțat că se aruncă de pe acoperiș.
Pușcăriașul a anunțat că se aruncă de pe acoperiș.

Suit pe o clădire din curtea penitenciarului, bărbatul i-a cerut directorului instituției să-i înapoieze lucrurile.

Un pușcăriaș român, aflat în închisoarea din localitatea El Dueso (Cantabria), l-a avertizat pe directorul penitenciarului că se aruncă de pe acoperiș dacă nu i se înapoiază CD-urile, anunță eldiariomontanes.es.

Întâmplarea s-a petrecut ieri dimineață, în jurul orei 11.00. Bărbatul s-a urcat pe acoperișul unei clădiri din curtea penitenciarului și a amenințat că se aruncă de la o înălțime de 25 de metri, dacă nu i se înapoiază CD-urile confiscate. Totodată el a mai cerut să i se aducă o "tortilla de patatas" (mâncare tradițională spaniolă pregătită din cartofi, ouă și ceapă).

Românul se afla în pușcăria din El Dueso de puțin timp. În urmă cu câteva săptămâni, el fusese transferat de la un alt penitenciar din Țara Bascilor. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru ca bărbatul să poată coborî de pe acoperișul unei clădiri vechi, aflată în stare de degradare.

Negocierile dintre pușcăriaș și directorul penitenciarului s-au încheiat după aproximativ două ore. Imediat ce a coborât de pe acoperiș, bărbatul a fost închis într-o celulă de izolare.

Conform martorilor, săptămâna trecută, pușcăriașul și-a cususe buzele, tot în semn de protest vizavi de returnarea CD-urilor.

Vezi pe adevarul.es care este adevăratul motiv pentru care pușcăriașul recurge la asemenea acte.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite