Un politician britanic a demisionat din Guvern după ce s-a îmbătat în club şi a pipăit oameni: „M-am făcut de râs”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Christopher Pincher FOTO EPA-EFE

Christopher Pincher, un cunoscut politician britanic, a demisionat din Guvern după ce au apărut informaţii în presa engleză ca s-ar fi îmbătat şi ar fi atins bărbaţi într-un club privat. În scrisoarea de demisie scrie că „s-a făcut de râs”.

„Aseară am băut mult prea mult. Cred că ceea ce trebuie făcut în aceste circumstanţe este ca eu să demisionez din funcţie. Îţi datorez ţie şi oamenilor cărora le-am provocat supărare, să fac acest lucru... A fost onoarea vieţii mele să servesc în guvernul Majestăţii Sale", a scris politicianul în scrisoarea adresată premierului Boris Johnson, scrie BBC.

Aceeaşi sursă scrie că mai mulţi martori au declarat că politicianul a fost văzut „extrem de beat” la Carlton Club, clubul membrilor Partidului Conservator din Londra.

Ziarul The Sun a fost primul care a scris despre demisia lui Chris Pincher şi a spus că politicianul ar fi pipăit doi bărbaţi. Mai mulţi colegi de partid au contactat biroul de conducere al conservatorilor pentru a se plânge de comportamentul lui Pincher, potrivit ziarului.

Zeci de persoane se aflau miercuri seara în clubul privat, inclusiv alţi parlamentari, miniştri, oficiali şi persoane care lucrează în domeniul relaţiilor publice, potrivit BBC.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite