Un băiat de 16 ani, acuzat că a ucis un bărbat în timpul violenţelor de la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un adolescent britanic în vârstă de 16 ani a fost acuzat pentru uciderea unui bărbat de 68 de ani în timpul revoltelor de săptămâna trecută de la Londra, relatează BBC  şi Daily Mail.

Richard Mannington Bowes a murit joia trecută, la trei zile după ce a fost atacat, în timp ce încerca să stingă un incendiu în Ealing, în vestul Londrei, în data de 8 august.

Procurorii îl mai acuză pe băiat de comportament violent şi de furt. Totodată, mama a fost acuzată pentru obstrucţionarea justiţiei.

Poliţia Metropolitană a confirmat că a arestat o femeie de 35 de ani, în timpul evenimentului de atunci, care a fost acuzată.

Amândoi urmează să compară în faţa justiţiei în cursul zilei de marţi.

Pentru a putea formula acuzaţii împotriva adolescentului, poliţia a obţinut autorizaţia procuraturii britanice. "Procuratura a autorizat formularea de acuzaţii împotriva unui băiat de 16 ani, pentru uciderea lui Richard Mannington Bowes. Ca în toate cazurile de acuzare, vom urmări situaţia şi vom lua în considerare orice nouă dovadă furnizată de poliţie în timpul investigaţiei", a declarat procurorul Daren Streeter.

Richard Mannington Bowes a fost atacat, în 8 august, în timp ce încerca să stingă un incendiu la începutul săptămânii trecute. El a a intrat în comă după ce a fost bătut, iar în 11 august a murit. Potrivit examinării post-mortem, bărbatul a decedat din cauza rănilor la cap.

Richard Mannington Bowes  a fost a cincea victimă decedată în urma violenţelor de patru zile care au răvăşit Londra.

Circa 100 de persoane au organizat sâmbătă seara un privegi în memoria lui Bowes, la biserica din Ealing.

Duminică, Consiliul local din Ealing a arborat în bernă drapelul UE, în semn de respect faţă de bărbatul decedat.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite