Ucrainenii susţin că şeful Statului Major al Armatei ruse, Valeri Gherasimov, ar fi fost rănit lângă Izium

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeri Gherasimov FOTO Arhivă
Valeri Gherasimov FOTO Arhivă

Şeful Statului Major General al Forţelor Armate ale Federaţiei Ruse, Valeri Gherasimov, ar fi fost rănit pe teritoriul Ucrainei, lângă Izium, în regiunea Harkov, potrivit ucrainenilor.

Publicaţia Unian a relatat că Gerasimov, în vârstă de 66 de ani, ar fi fost rănit la piciorul drept, fără a avea o fractură osoasă, iar viaţa sa nu este în pericol. Informaţia a fost publicată şi de Alexander Schulman, jurnalist militar şi blogger.

Valeri Gherasimov şi alţi ofiţeri se aflau la postul de comandă asupra căruia Forţele Armate ale Ucrainei au efectuat o lovitură precisă.

Momentan, primele informaţii arată că 20 de ofiţeri au fost ucişi. Şeful Statului major General al Rusiei, Valeri Gherasimov, ar încerca să părăsească Izium, unde armata rusă se confruntă cu pierderi uriaşe, potrivit canalului de Telegram „Vertical”.

Informaţiile nu au fost confirmate de nicio sursă oficială.

Anterior, Anton Gheraşcenko, consilier al ministrului de interne ucrainean, a anunţat că o explozie a avut loc sâmbătă în apropierea locaţiei şefului Statului Major General al Forţelor Armate ale Federaţiei Ruse, Valeri Gherasimov. 

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite