Ucrainenii anunță că au lovit o bază a FSB în regiunea Zaporojie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ucrainenii au anunțat, luni, că au lovit o bază pe care Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) o folosea în orașul Kamianka-Dniprovska, din regiunea Zaporojie.

FOTO Profimedia
FOTO Profimedia

Potrivit Direcției de informații din cadrul Ministerului Apărării din Ucraina, într-un din clădirile bazei, forțele rusești depozitau buletine de vot tipărite pentru un eventual referendum de alipire a regiunii Zaporojie la Rusia, relatează Hotnews.

„Locul în care erau depozitate buletinele de vot pentru pseudo-referendum a fost distrus. Depozitul a fost aruncat în aer de o explozie produsă în interiorul incintei. Toate materialele tipărite au fost distruse”, a transmis Direcția de Informații ucraineană.

Ar fi fost distrus și sediul unității FSB care păzea depozitul cu buletinele de vot. În acest moment nu se cunoaște numărul exact al persoanelor ucise sau rănite în timpul bombardamentului. Cei care au supraviețuit atacului ucrainean, au erau evacuați în direcția peninsulei ocupate Crimeea, conform unei mențiuni din informarea Direcției de Informații ucraineană. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite