Turist german, rănit grav după ce a căzut de la balconul unui hotel din Mallorca

0
Publicat:

Un turist german se află în spital cu răni care îi pun în pericol viaţa după ce a căzut de la un balcon situat la etajul al şaptelea al unui hotel de pe insula spaniolă Mallorca vineri dimineaţă, potrivit autorităţilor locale.

Mallorca
Mallorca

Incidentul a avut loc în jurul orei 7:30 (05:30 GMT). Ştirile locale au relatat că turistul se întorsese de curând la hotel după o noapte în care petrecuse, hotelul fiind situat în imediata apropiere a plajei Ballermann, populară în rândul turiştilor germani, scrie Agerpres.

Poliţia spaniolă investighează circumstanţele incidentului.

O ciocnire pe balconul de la etajul cinci a întrerupt într-o măsură căderea, potrivit ziarului local Crónica Balear. Bărbatul nu şi-ar fi pierdut cunoştinţa, în pofida rănilor grave.

Ziarul a relatat că un angajat al hotelului i-a acordat turistului primul ajutor înainte de sosirea salvării.

Aproape în fiecare an, în Mallorca sunt raportate decese în urma căderilor de la balcon - atât de multe încât incidentele de acest fel sunt cunoscute în limba engleză sub numele de "balconing".

Aceste incidente apar de obicei atunci când turiştii tineri fie sar de pe balcon în piscină, ca o provocare, fie s-au încuiat afară şi vor să intre în camera lor prin balcon. De cele mai multe ori, astfel de incidente se produc pe fondul consumului de alcool, iar victimele în stare de ebrietate îşi pierd echilibrul.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite