Tsipras, marcă înregistrată. O companie turcă a achiziţionat drepturile comerciale pentru numele premierului grec

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul grec Alexis Tsipras
Premierul grec Alexis Tsipras

O companie turcă a achiziţionat drepturile comerciale pentru numele Tsipras, având intenţia de a transforma numele premierului grec într-un brand, relatează publicaţia greacă Proto Thema în ediţia electronică.

Popularitatea premierului grec pare să fi fost ridicată la un nou nivel în Turcia, în condiţiile în care o companie turcă a achiziţionat drepturile comerciale pentru a transforma numele Tsipras într-un brand, scrie Proto Thema.

Publicaţia, care nu menţionează numele companiei, comentează că este posibil ca imaginea premierului grec Alexis Tsipras să apară în curând pe tricouri, la fel ca idolul său din copilărie, liderul marxist Che Guevara.

Alexis Tsipras a preluat puterea la 25 ianuarie, fiind caracterizat ca un "Che Guevara modern şi europenizat", hotărât să "zdruncine barca" politicii europene.

De altfel, un ziar local din provincia turcă Edirne a relatat în ianuarie că familia lui Tsipras ar fi originară din Turcia, potrivit ediţiei electronice a cotidianului Hurriyet.

Conform unui oficial local turc, citat de ziarul Hudut, Tsipras i-a spus în 2010, în timpul unei vizite în regiune, că se simte ca acasă în Turcia, pentru că familia sa este originară din Babaeski, un sat din provincia Kirklareli.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite