Trei persoane au murit după ce o clădire de cinci etaje s-a prăbuşit într-o localitate din Spania VIDEO

0
Publicat:

Trei persoane au murit după ce o clădire de locuințe cu cinci etaje s-a prăbușit marți dimineața în localitatea spaniolă Badalona, relatează Barron's.

Persoanele au fost găsite moarte sub dărâmăturile clădirii, au anunțat miercuri pompierii. Operațiunile de căutare a celor trei persoane date dispărute au durat toată noaptea. 

Clădirile din apropiere au fost evacuate, iar la fața locului au fost desfășurate treisprezece echipaje de pompieri, cinci echipaje medicale și o întreagă echipă de psihologi. 

Imobilul a fost construit în anul 1959. Foto Captură video X
Imobilul a fost construit în anul 1959. Foto Captură video X

Am găsit trei cadavre în clădirea prăbușită din Badalona, care așteaptă să fie identificate", a anunțat pe X, fostul Twitter, serviciul regional de pompieri, la aproape 24 de ore după ce imobilul s-a prăbușit în orașul situat la nord de Barcelona. 

Blocul s-a prăbușit marți, imediat după ora 10.30. Pompierii au anunțat că acționează pentru îndepărtarea a 60 de metri cubi de moloz de la locul incidentului. 

Conform presei locale, imobilul, care dispunea de 20 de apartamente, a fost construit în anul 1959 și a trecut de curând printr-o verificare de siguranță. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite