Un șofer român a ascuns 33.000 de euro în două pâini. Ce se întâmplă cu banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliția bavareză a găsit 33.000 de euro în timpul unui control efectuat în zona de service a autostrăzii Irschenberg de pe A8, în Bavaria Superioară - ascunși în două pâini.

banii erau ascunși în pâine FOTO: Bild.de
banii erau ascunși în pâine FOTO: Bild.de

Șoferul din România ascunsese banii în două pâini în Peugeot-ul său.

Cei 33.000 de euro au fost confiscați, urmând să intre în posesia landului german sau să se întoarcă la proprietarul de drept, potrivit bild.de.

Potrivit unei legi din 2022, landul coletează banii găsiți, aceștia urmând să intre în visteria proprie sau să se întoarcă la victime dacă provin dintr-o infracțiune.

Oficiul central pentru recuperarea bunurilor din Bavaria (ZKV) se ocupă de această sarcină, reușind să captureze sume mari de bani de la infractori, traficanți sau grupări infracționale. "Avem voie să confiscăm bunuri cu origine neclară, dacă ele nu sunt deținute legal", a declarat Hildegard Bäumler-Hösl, coordonatorul ZKV, pentru Bild.

Recent, ZKV a făcut o captură de aproape 1 milion de euro pe autostrada A93, în apropiere de Oberaudorf, după ce în bordul mașinii unui șofer a fost găsită ascunsă cantitatea de 16,12 kilograme de aur.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite