Spania, scandalizată de românii care-şi prostituau fetiţele pentru 5 euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi soţi, de naţionalitate română, îşi "închiriau" fiicele, pentru cinci euro, pensionarilor din Santurtzi, care le pipăiau pe fetiţe în baruri sau în parc, pe furiş.

Agenţii poliţiei basce, Ertzaintza, a arestat vineri, în Santurtzi, provincia Vizcaya (Ţara Bascilor), cinci persoane acuzate de prostituţie şi corupere de minori. Trei dintre arestaţi sunt trei bătrâni, de naţionalitate spaniolă, în vârstă de 63, 70 şi 78 de ani.

Citeşte şi:
Prostituţie în Ţara Bascilor: Doi români "îşi închiriau" copilele minore unor bătrâni

Copiii erau "oferiţi" pensionarilor, în schimbul unei bancnote de cinci euro, sumă pentru care bătrânii se puteau "bucura" de atingeri şi mângâieri pe trupurile micuţelor în vârstă de 6 ani şi una de 12 ani.

Afacerile" aveau loc în baruri sau în parcurile din localitate. Un dispozitiv de supraveghere al poliţiei a surprins faptele incriminate, arestându-i pe ultimii trei clienţi şi pe părinţii iresponsabili ai copiilor, ambii de naţionalitate română.

Ştirea a făcut înconjurul Spaniei în acest week-end, stârnind, din nou, reacţii virulente din partea opiniei publice spaniole la adresa românilor.

"Asta este ruşinos... Aici e nevoie de un Sarkozy, să ne scape de toţi aceşti "sugători" din Ţara Bascilor, pentru a termina odată cu aceste cheltuieli nejustificate ale programelor de ajutorare, destinate oamenilor care NU LE merită.", scrie Dani Marmol într-un comentariu la articolul despre cei doi copii explotaţi din cotidianul Deia.

Citeşte pe adevarul.es şi comentariile dure ale spaniolilor la adresa imigranţilor români, după ce această ştire a făcut înconjurul Spaniei

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite