Soldații lui Putin, înspăimântați de o dronă ucraineană: „Ne vânează! Unde naiba e?” VIDEO

0
Publicat:

Pe măsură ce războiul din Ucraina continuă, în spațiul public apar din ce în ce mai des videoclipuri cu luptele crâncene dintre soldații ucraineni și cei ruși. De această dată imaginile au fost surprinse chiar de un soldat rus și au fost publicate pe rețeaua de socializare X (fosta Twitter).

Mai mulți militari ruși par a fi vânați de o dronă ucraineană. FOTO Profimedia
Mai mulți militari ruși par a fi vânați de o dronă ucraineană. FOTO Profimedia

Conform imaginilor, mai mulți militari ruși par a fi vânați de o dronă ucraineană, în vreme ce aceștia încearcă din răsputeri să găsească un loc pentru a se ascunde. De asemenea, potrivit surselor media ucrainene, soldatul rus care a surprins imaginile, folosindu-se de o cameră de tip Go Pro, este un tanchist, dar care a sfârșit prin a rămâne fără vehiculul blindat.

Ținând cont de felul în care vorbește cu camarazii săi, soldatul pare a fi conducătorul grupului. El poate fi auzit adresându-le injurii celorlalți soldați atunci când aceștia nu îl ascultă.

Tâmpitule, nu o scrânti, cel puțin ascultă unde cad proiectilele! Trag cu submuniții. Asta e, f..!”, îi spune el unui soldat de-al său.

Este deja seară”, spune el. „De acum dronele lor o să zboare peste tot, fir-ar să fie”, a mai adăugat soldatul. 

În drumul lor spre adăpost, aceștia au descoperit cadavrele unor ruși. În momentul în care unul dintre camarazii săi se apleacă spre trupul neînsuflețit al unui militar, acesta îl mustrează, numindu-l „barbar”.

La ce naiba îți trebuie încărcătorul?”, îl întreabă el. „Uitați-vă pe unde mergeți, dacă nu vreți să ajungeți acasă fără degete”, a mai ținut el să precizeze. 

Ulterior, aceștia au fost luați prin surprindere de o explozie.

Fugiți! Repede, veniți spre mine! E o pasăre (dronă) care trage spre noi de undeva. Unde naiba e?”, continuă el.

Ne vânează, ne vânează! Unde naiba e?”, țipă militarul.  

În final, videoclipul se încheie brusc, fără a fi clar dacă aceștia au fost uciși sau au ajuns la pozițiile lor. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite