Se mărește familia lui Boris Johnson. Soția fostului premier, însărcinată cu al treilea copil

0
Publicat:

Fostul premier britanic Boris Johnson va deveni din nou tată, a declarat vineri soția sa Carrie. Acesta va fi al treilea copil al cuplului și se crede că va fi al optulea al fostului lider, potrivit AFP. 

FOTO: Getty Images
FOTO: Getty Images

„Un nou membru al echipei va sosi în doar câteva săptămâni”, a postat Carrie Johnson pe contul său de Instagram, alături de o fotografie în care apare de mână cu cei doi copii mici ai lor, Wilfred și Romy.

„Wilf este foarte entuziasmat de faptul că va fi din nou frate mai mare și vorbește  despre asta non-stop. Să nu credeți că Romy habar nu are ce urmează. Va afla în curând”, a adăugat ea.

Wilfred s-a născut în aprilie 2020, la scurt timp după ce Johnson a fost tratat la terapie intensivă în spital pentru Covid.

Romy a sosit apoi în decembrie 2021, tot când Johnson era încă prim-ministru al Marii Britanii.

El a fost înlăturat în vara următoare, pe fondul unei revolte în cadrul conservatorilor pe care îi conducea, după o serie de scandaluri, inclusiv petreceri pe Downing Street, în timpul pandemiei. 

Johnson, în vârstă de 58 de ani, a fost căsătorit de trei ori.

El are patru copii din cea de-a doua căsătorie cu avocata Marina Wheeler, iar acum va avea trei cu Carrie, 35 de ani, o fostă consilieră media a Partidului Conservator cu care s-a căsătorit în urmă cu doi ani.

Fostul lider mai are un copil, o fiică, dintr-o relație extraconjugală.

În septembrie 2021, înainte de nașterea lui Romy și după ani de speculații cu privire la numărul de copii pe care îi avea, Johnson a confirmat într-un interviu acordat postului de televiziune american NBC că la acel moment avea șase.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite