Sărbătoare la Monaco. Prinţesa Charlène a născut gemeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţesa Charlène si Prinţul Albert al II-lea de Monaco FOTO Reuters
Prinţesa Charlène si Prinţul Albert al II-lea de Monaco FOTO Reuters

Prinţul Albert al II-lea de Monaco alături de soţia sa Charlène au anunţat miercuri seara naşterea unor gemeni, principesa Gabriella şi prinţul moştenitor Jacques, informează Casa Regală a principatului Monaco.

Prima care a venit pe lume a fost Gabriella Thérèse Marie, născută la ora locala 17.04, urmată de Jacques Honoré Rainier, născut două minute mai târziu. Potrivit Casei Regale, atât cei doi bebeluşi, cât şi mama lor se simt bine. 

Chiar dacă s-a născut după sora sa, Jacques, în calitate de băiat, urmează să aibă prioritate în ordinul succesiunii la tron.

Este pentru prima dată în istoria principatului când în familia regală se nasc gemeni.

Prinţul Albert de Monaco a anunţat înaintea acestui eveniment că nu a dorit să cunoască dinainte sexul nou-născuţilor. „Nu se întâmplă adesea să ai în viaţă surprize aşa frumoase. De aceea am preferat să nu cunosc sexul bebeluşilor înainte de naştere”, a spus prinţul.

În iunie 2011, suveranul Albert al II-lea de Monaco s-a căsătorit cu o fostă campioană de nataţie, Charlene Wittstock, în vârstă de 36 de ani.

Prinţul are deja doi copii, o fată de 22 de ani şi un băiat de 12 ani, născuţi în afara căsătoriei, însă aceştia nu pot accede la tron deoarece au venit pe lume în afara mariajului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite