Ruşii continuă să-şi întărească poziţiile pe Insula Şerpilor. Instalează noi sisteme de apărare aeriană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Twitter / OSINT
Foto Twitter / OSINT

Ruşi îşi întăresc poziţiile pe Insula Şerpilor, completează unităţile cu noi forţe şi instalează noi sisteme de apărare aeriană acolo, potrivit imaginilpr din satelit publicate de OSINT.

Potrivit informaţiilor primite de la serviciile de informaţii ucrainene, citate de zn.ua, ruşii au creat o garnizoană pe Insula Şerpilor şi au instalat sisteme de rachete antiaeriene Tor livrate în ultima săptămână .

Ruşii şi-au început activitatea de consolidare a propriilor poziţii după ce au început discuţii active în comunitatea internaţională cu privire la posibilitatea deblocării porturilor ucrainene.

Sistemele de apărare aeriană Tor au fost aduse pe Insula Şerpilor pe 6 iunie.

Patru nave militare ruseşti de debarcare sunt în alertă în Marea Neagră 

Numărul navelor amfibii militare ruseşti a crescut în Marea Neagră . La graniţele terestre din sud, ruşii bombardează Forţele Armate ale Ucrainei pentru a descuraja ofensiv, a informat pe 12 de serviciul de presă al Comandamentului Operaţional „Sud”.

„Gruparea de nave a flotei inamice din Marea Neagră a crescut cu două nave mari de debarcare. În consecinţă, ameninţarea a 40 de rachete de croazieră şi pregătirea pentru acţiune a patru VDK-uri rămâne ridicată ”, se spune în comunicatul Comandamentului Operaţional de „Sud”.

În plus, invadatorii au lovit din nou cu sistemul de rachete cu lansare multiplă Uragan în suburbiile oraşului Nikolaev, continuând presiunea asupra populaţiei civile.

În timpul zilei, aeronavele ucrainene au efectuat trei lovituri aeriene asupra depozitelor de muniţii şi acumulărilor de echipamente inamice.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite