Românce arestate la Cadiz pentru furt din magazine şi înşelăciune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele patru femei, toate cu antecedente penale, au fost surprinse cerând bani sub formă de donaţii trecătorilor pentru o asociaţie fictivă. Poliţiştii au găsit asupra lor şi mai multe obiecte de îmbrăcminte furate din magazine.

Patru femei au fost arestate marţi pentru infracţiunile de înşelăciune şi furt din diverse magazine situate pe străzile San Rafael şi Rosario din San Fernando (Cadiz), informează Poliţia Naţională, potrivit Adevărul Spania.

Citeşte şi:
De la cerşetorie la escrocherie. Un român, pretins surdo-mut, încarcerat în Franţa

Apelurile telefonice ale mai multor cetăţeni care avertizau despre prezenţa a patru femei care solicitau trecătorilor colaborarea cu semnătură şi donaţii voluntare pentru o asociaţie umanitară au alertat Comisariatul Corpului Naţional de Poliţie, ai cărui agenţi au plecat la faţa locului pentru a le identifica pe cele patru femei.

Cereau bani în numele unei asociaţii umanitare fictive

Asupra acestora s-a găsit o mare cantitate de haine cu etichetele de siguranţă încă puse, care fuseseră furate de curând din mai multe magazine din localitatea San Fernando, în special de pe străzile din centrul localităţii, Rosario şi San Rafael. Cele patru femei au fost duse la sediul Poliţiei. Aici, agenţii au descoperit că asociaţia umanitară de ajutorare a surdo-muţilor, pentru care femeile cereau trecătorilor donaţii, era una fictivă, motiv pentru care au fost acuzate şi de fraudă asupra cetăţenilor.

După investigaţiile poliţiei, cele patru femei au fost puse la dispoziţia Judecătoriei de Instrucţie numărul 2 din San Fernando, care a decis punerea acestora sub acuzare în stare de libertate. Cele patru femei sunt de naţionalitate română şi răspund la iniţialele R.C. (24 de ani), A.D. (19 ani), C.M. (21 de ani) şi R.V. (25 de ani). Toate cele patru aveau antecedente penale pentru fapte similare celor pentru care au fost acuzate în acest caz.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite