Româncă arestată în Marea Britanie pentru că a vrut să îşi vândă bebeluşul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
nou nascut bebelus shutterstock

O româncă de 19 ani a fost arestată la debarcarea din avion pe aeroportul din Bristol, Marea Britanie, pentru că plănuia să îşi vândă copilul nou-născut.

Femeia e acuzată că ar fi vrut să îşi vândă băieţelul de şase săptămâni pentru până la 15.000 de euro unui cuplu de spanioli de 25, respectiv 26 de ani, care au fost arestaţi în ziua precedentă, relatează Daily Mail.

Femeia avea copilul asupra ei când a fost arestată. Cu o zi înainte, ea spusese autoriăţilor spaniole că bebeluşul murise după o operaţie de urgenţă pe care ar fi suferit-o în Cardiff.

Poliţia suspectează că cuplul de spanioli i-ar fi plătit femeii între 3.000 şi 15.000 de euro ca aceasta să păstreze copilul.

Bărbatul spaniol arestat apare trecut ca tatăl bebeluşului în certificatul de naştere, însă autorităţile vor să facă teste ADN pentru a stabili adevărata paternitate.

Cei trei au fost eliberaţi pe cauţiune pe duraa anchetei, iar bebeluşul este acum în custodia autorităţilor.

Mama copilului a declarat pentru un ziar din Zamora, Spania, că nu consideră că a făcut nimic greşit.

Ancheta a fost declanşată după ce românca de 19 ani le-a spus autorităţilor spaniole că fiul ei a murit în Marea Britanie în timpul unei intervenţii chirurgicale de urgenţă. Poliţia nu a crezut povestea femeii aşa că a hotărât să afle ce s-a întâmplat cu bebeluşul.

Autorităţile spaniole au respins ipoteza ca cei trei să facă parte dintr-o reţea mai largă de trafic de copii.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite