Putin nu a exclus ca Federația Rusă să fie nevoită să creeze o „zonă sanitară” în Ucraina

0
Publicat:

Președintele rus nu a menționat care ar fi dimensiunea zonei sanitare.

Harta zonelor ocupate de Rusia in Ucraina FOTO bbc com webp

Rusia, ținând cont de atacurile Forțelor Armate ale Ucrainei (AFU) asupra regiunii Belgorod, la un moment dat poate crea o „zonă sanitară” în teritoriile adiacente, a declarat candidatul rus la președinție și actualul șef al statului, Vladimir Putin, la sediul său de campanie.

"Nu sunt pregătit să vorbesc acum despre ce, cum și când ar trebui să anexăm. Dar nu exclud ca, ținând cont de evenimentele tragice care au loc astăzi, să fim forțați la un moment dat - când considerăm că este potrivit - să creăm o anumită „zonă sanitară” în teritoriile actuale subordonate regimului de la Kiev”, a subliniat el, comentând propunerile de anexare a regiunii Harkov pentru a preveni atacurile ucrainene la granița cu Rusia.

Pentru a crea o zonă de securitate, care va fi destul de greu de depășit folosind armele pe care le folosește inamicul, în primul rând, desigur, de fabricație străină”, a explicat șeful statului.

Putin nu a precizat care ar putea fi adâncimea „zonei sanitare”. „Aceasta este o problemă separată”, a spus el ca răspuns la o întrebare despre subiect.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite