Prințul George și prințesa Charlotte au adus ultimele omagii reginei Elisabeta, străbunica lor

0
Publicat:

Prințul George și prințesa Charlotte au fost prezenți la cortegiul funerar de la Londra, unde au adus ultimele omagii reginei Elisabeta, străbunica lor.

Prințul George și prințesa Charlotte / Foto Profimedia
Prințul George și prințesa Charlotte / Foto Profimedia

Cei doi au mers în spatele sicriului suveranei, înainte ca acesta să fie dus în interiorul Abaţiei Westminster unde a avut loc ceremonia religioasă.

Aceștia au fost însoțiți de părinții lor, prinţul William şi ducesa Kate, dar și de alți membri ai familiei regale. Prințul George, în vârstă de 9 ani, se regăsește pe al doilea lor în ceea ce privește ordinea succesiunii la tron.

În timp ce membrii familiei regale britanice, conduşi de noul rege Charles al III-lea, au urmat sicriul, atelajul a fost precedat de membri din casa regală a suveranei Elisabeta a II-a, precum directorul Colecţiilor Regale, Controlorul biroului Lordului Şambelan, unul dintre departamentele casei regale, precum şi secretarul privat al reginei.

În fața acestora au defilat orchestrele de cimpoaie şi tobe ale regimentelor scoţiene şi irlandeze, o brigadă de Gurkha - soldaţi de origine nepaleză, membri ai armatei britanice - şi 200 de instrumentişti din Royal Air Force.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite