Persoane neidentificate au smuls steagul de pe clădirea cancelariei Ambasadei Rusiei în Estonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
russia flag shutterstock

Misiunea diplomatică rusă a subliniat că „această profanare a simbolului de stat al Federaţiei Ruse a fost rezultatul unei campanii anti-ruse neîngrădite dezlănţuite în Occident.


Misiunea diplomatică a Rusiei a spus că vinovaţii vor fi pedepsiţi, iar steagul va fi înapoiat la locul său.

Necunoscuţi au rupt steagul rus din clădirea biroului ambasadei Rusiei din oraşul Tartu din Estonia. Acest lucru a fost anunţat duminică de misiunea diplomatică rusă pe Twitter.

„Pe 19 martie s-a comis un alt act de vandalism – steagul Rusiei a fost smuls din clădirea biroului ambasadei din Tartu. Presupunem că vinovaţii vor fi pedepsiţi, iar steagul de stat al Federaţiei Ruse va fi readus la locul său.”, spune mesajul.

Misiunea diplomatică rusă a subliniat că „această profanare a simbolului de stat al Federaţiei Ruse a fost rezultatul unei campanii anti-ruse neîngrădite dezlănţuite în Occident şi, din păcate, reluată în Estonia, precum şi atitudinea dispreţuitoare a estoniei. autorităţilor la obligaţiile care le revin în temeiul Convenţiei de la Viena privind relaţiile diplomatice din 1961, asupra faptului că ambasada a atras atenţia în mod repetat.”

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite