Părinţii a doi tineri ucişi în atacurile teroriste de la Paris refuză să îşi mai plătească impozitele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii a doi tineri ucişi în atacurile teroriste de la Paris din 13 noiembrie au anunţat, într-o scrisoare trimisă preşedintelui Francois Hollande, că nu îşi vor mai plăti impozitele, în semn de protest faţă de faptul că avocaţii presupuşilor terorişti sunt plătiţi de stat, relatează luni Le Figaro.

Familiile, care au cerut ca numele lor să nu fie făcute publice, au scris în scrisoarea trimisă săptămâna trecută că cei doi copii ai lor şi-au pierdut viaţa din vina „prietenilor jhadişti“ ai lui Hollande.

În consecinţă, ei refuză să mai plătească impozitele „care vor servi pentru a apăra criminalii copiilor noştri, prin intermediul fondurilor de garanţie alocate avocaţilor lor, şi pentru a-i întreţine pe ei şi toţi indivizii la fel ca ei de pe teritoriul francez, ţara noastră!“.

Mai mult, ei au notificat deja autorităţile fiscale locale de care aparţin şi au plasat sumele aferente impozitelor într-un cont blocat.

Părinţii au subliniat că victimele atentatelor au fost ucise de „criminali întreţinuţi (de stat – n.r.), care nu ar fi trebuit să fie liberi“. „(Victimele – n.r.r) au murit din cauza laxismului şi ingerinţei tale“, i-au scris ei lui Francois Hollande.

Rudele au cerut şi reinstaurarea pedepsei cu moartea.

„Copiii noştri au votat pentru voi şi noi le-am spus (…): Acest om va face rău! Nu credeam că vom avea atât de multă dreptate! Le-aţi adus moartea“, şi-au încheiat părinţii scrisoarea.

În noaptea de 13 noiembrie, mai multe grupuri de comando teroriste au comis atacuri coordonate la Paris, soldate cu 130 de morţi şi sute de răniţi

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite