Opt răniţi după ce două persoane au deschis focul în faţa unei moschei din Franţa. Incidentul nu este considerat a fi de natură teroristă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incident armat în faţa moscheei din Avignon
Incident armat în faţa moscheei din Avignon

Două persoane înarmate au deschis focul în faţa unei moschei din oraşul Avignon, din sudul Franţei, rănind opt persoane, conform presei din Franţa. Presa locală a anunţat că poliţia nu consideră evenimentul de natură teroristă.

Cotidianul La Provence a relatat că atacatorii au sosit la moscheea Arrahma într-un Renault Clio, înarmaţi unul cu un pistol iar altul cu o puşcă. Aceştia au deschis focul în jurul orei locale 22.30, când credincioşii părăseau moscheea.

Cel puţin patru persoane au fost rănite, şi o familie de patru persoane aflată la etajul secund al unei clădiri învecinate au suferit de asemenea răni din cauza focurilor de armă.

Poliţia nu tratează acest eveniment ca pe unul de natură teroristă, considerând că violenţele au fost cauzate de conflictul dintre doi tineri, au afirmat jurnaliştii cotidianului francez.

Autorităţile din Franţa se află în alertă maximă după ce joia trecută o persoană a încercat să intre cu maşina într-un grup de persoane aflate în faţa unei moschei dintr-o suburbie a Parisului.

EuropaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite