O femeie împuşcată şi patru persoane arestate într-o operaţiune antiteroristă la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără în jur de 20 de ani a fost împuşcată, iar patru persoane au fost arestate, în urma unei operaţiuni antiteroriste, transmite Scotland Yard. Ofiţerii spun că misiunea nu are nicio legătură cu bărbatul arestat mai devreme lângă Parlament, relatează BBC.

Femeia care a fost rănită în urma schimbului de focuri era urmărită de mai multă vreme de către investigatori, în prezent ea fiind internată la spital, sub paza forţelor de ordine.

Celelalte patru persoane reţinute sunt doi bărbaţi în vârstă de 20, respectiv 16 ani şi două femei, de 20, respectiv 43 de ani. Poliţia Metropolitană a declarat că cei arestaţi sunt suspectaţi că pregăteau şi instigau acte teroriste.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a precizat că tânăra rănită a fost împuşcată în momentul în care forţele de ordine au descins la o adresă din Londra. „Datorită condiţiei în care se află, ea încă n-a fost arestată şi rămâne sub paza noastră la spital. Aşteptăm o actualizare a stării sale de sănătate”, a adăugat purtătorul de cuvânt. Acesta din urmă a mai spus că urmează să se facă percheziţii la adresele celor reţinuţi, precum şi la adresele conexe.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite