O femeie a murit după ce a căzut dintr-un rollercoaster, în Germania

0
0
FOTO Facebook
FOTO Facebook

O femeie a murit după ce a căzut dintr-un rollercoaster aflat în mişcare, de la aproximativ 8 metri înălţime, într-un parc de distracţii din Germania.

Accidentul şocant s-a petrecut în weekend, în parcul Klotti din Klotten, Renania-Palatinat. Parchetul din Koblenz a precizat că încă nu se ştie cum femeia de 57 de ani a căzut din vehicul, potrivit The Independent.

Anchetatorii spun că ea a alunecat din scaun într-o curbă înainte de a cădea. Salvatorii sosiţi la faţa locului au încercat să-i acorde primul ajutor, însă femeia a murit pe loc în urma impactului.

Experţii vor examina rollercoaster-ul pentru a stabili cauzele accidentului, dacă acesta a fost provocat de o funcţionare defectuoasă a sistemului de siguranţă sau dacă a fost vorba de neglijenţă sau chiar sinucidere.

Parcul a fost închis în urma incidentului şi va rămâne aşa pe termen nelimitat, până la finalizarea anchetei.

 „Am dori să profităm de această ocazie pentru a transmite condoleanţe familiei, rudelor şi prietenilor. Echipa noastră este şocată şi uluită de cele întâmplate. Pentru că încă nu se cunosc cauzele accidentului, nu putem estima când va fi reluată activitatea parcului. Mulţumim pentru intelegere”, a precizat Klotti Park.

Klotti a fost construit iniţial ca parc cu animale sălbatice în anii 1970. De atunci, proprietarii au dezvoltat parcul şi l-au transformat într-unul de agrement şi aventură pentru familii.

Mai multe - Europa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite