O femeie a fost condamnată la închisoare pentru că a dat de 150 de ori examen pentru permisul de conducere în numele altor persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ilustrativă: Getty Images (Arhivă)
FOTO ilustrativă: Getty Images (Arhivă)

O femeie care a susţinut de circa 150 de ori examen pentru permisul de conducere în numele altor persoane, atât teoretice, cât şi practice, a fost condamnată la opt luni de închisoare, relatează BBC.

Inderjeet Kaur, în vârstă de 29 de ani, din Llanelli, Carmarthenshire, a mărturisit că a susţinut testele între 2018-2020, potrivit BBC. Conform poliţiei, ea dădea examenele în locul unor persoane care nu ştiau suficient de bine limba engleză. 

Conform tribunalului din Swansea, care a condamnat-o, Kaur a trezit bănuieli la centrele de testare fiindcă se dădea drept altcineva, iar poliţia a fost avertizată. 

Kaur a susţinut examenele în Swansea, Carmarthen, Birmingham şi Londra. Conform poliţiei, femeia făcea acest lucru pentru bani. 

„Fraudele ca acestea prezintă riscuri semnificative pentru publicul larg”, a declarat inspectorul de poliţie Steven Maloney, conform BBC. 

O reprezentantă a Agenţiei pentru standardele şoferilor şi vehiculelor, Caroline Hicks, a afirmat că permisele de conducere obţinute în mod fraudulos ar putea fi anulate. 

„ Testele de conducere şi testele teoretice există pentru a ne asigura că oamenii au cunoştinţele, abilităţile şi atitudinea corectă pentru a conduce pe drumurile noastre. Eludarea testelor pune vieţile în pericol”, a mai adăugat Hicks. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite