„Ne vom răzbuna“ după atacurile ruse cu rachete, promite ministrul ucrainean de Externe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul ucrainean al afacerilor externe, Dmitro Kuleba, a declarat că atacurile ruse care au avut loc luni dimineaţa în mai multe regiuni şi oraşe din Ucraina arată că preşedintele rus Vladimir Putin „este un terorist care vorbeşte cu rachete”, informează Reuters.

FOTO: EPA-EFE
FOTO: EPA-EFE

„Numeroase atacuri ruse cu rachete pe teritoriul Ucrainei. Singura tactică a lui Putin este (să provoace) teroarea în oraşele paşnice ucrainene, însă el nu va doborî Ucraina. De asemenea, acesta este răspunsul lui pentru toţi împăciuitorii care vor să discute cu el despre pace: Putin este un terorist care vorbeşte cu rachete”, a scris Kuleba pe Twitter, potrivit Agerpres. 

La rândul său, Ministerul Apărării al Ucrainei a promis pe pagina sa de Facebook răzbunare în urma acestor atacuri ruse.

„Există victime în rândul oamenilor şi distrugeri. Inamicul va fi pedepsit pentru durerea şi moartea pe care le-a adus pe pământul nostru! Ne vom răzbuna!”, a scris ministerul ucrainean.

Mai multe explozii au avut loc luni dimineaţa în capitala ucraineană Kiev, precum şi în oraşele Lvov, Ternopil şi Dnipro, după ce Moscova a acuzat Ucraina că a orchestrat puternica explozie ce a avariat podul-cheie care leagă Rusia şi Peninsula Crimeea, informează agenţiile de presă internaţionale.  

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite