Momentul în care pe banda transportoare a aeroportului londonez Heathrow apar lăzi cu peşte în locul bagajelor pasagerilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Captură Video
Foto Captură Video

Pasagerii de pe aeroportul londonez Heathrow au fost luaţi prin surprindere când au văzut că pe banda transportoare au apărut lăzi cu peşte congelat, în locul bagajelor lor.

Becca Braunholtz, din Sherborne, Dorset, spune că lăzile de biban de mare şi dorada au fost „plimbate” de o bandă transportoare din Terminalul 5. Ea a aterizat în cursul serii de luni, după o vacanţă petrecută împreună cu familia în Cipru, potrivit BBC.

Aceasta a zburat din Larnaca cu soţul şi cei doi copii ai lor şi, când au ajuns la Terminalul 5 şi au văzut peştele congelat învârtindu-se pe bandă transportoare, li s-a părut foarte ciudat. 

„Am crezut că bagajele noastre se aflau în al doilea val de livrări, dar au fost tot cutii cu peşte”, spune Becca. „Toată lumea a fost destul de înţelegătoare, dar când au început să apară tot mai multe cutii cu toţii am început să bănuim că ceva nu este în regulă”, a mai spus ea.

Ea a relatat că erau în jur de 100 de cutii cu peşte congelat, toate cu autocolante pentru aeroportul JFK din SUA.

Ea a spus că atunci când a întrebat personalul British Airways ce se întâmplă, angajaţii s-au uitat uluiţi la ea dând de înţeles că nu ştiau de situaţie. Ulterior, compania a anunţat că bagajele pasagerilor au fost restituite.

Într-o declaraţie, compania aeriană şi-a cerut scuze pentru situaţia creată.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite