Momentul în care două aeronave se ciocnesc și se prăbușesc, în Germania VIDEO

0
Publicat:

Două aeronave de acrobație s-au ciocnit în aer și s-au prăbușit în vecinătatea unui aerodrom, în Germania. Cei doi piloți au murit, relatează ziarul german Bild.

Ambii piloți au murit. Foto: Captură video Twitter
Ambii piloți au murit. Foto: Captură video Twitter

În clipul video se pot observa cum cele două aeronave realizează mai multe manevre de acrobație, iar la un moment dat se ciocnesc. 

Avioanele s-au prăbușit, iar la locul impactului s-au ridicat nori de fum, cel mai probabil din pricina unei explozii. Conform imaginilor, în jur se pot vedea resturi ale celor două aeronave care încă fumegă. 

Conform Bild, cei doi piloți au murit pe loc. 

Aeronavele s-au prăbușit la 150 de metri de mai multe clădiri rezidențiale. 

Trei avioane au zburat împreună, unul probabil a aterizat. Celelalte două au mai zburat o vreme. Apoi au coborât brusc și au dispărut. La scurt timp după aceea am văzut uriașul nor de fum!”, a scris pe Facebook un martor ocular. 

Locuim la doar 250 m de locul accidentului și am observat manevra de zbor și accidentul în direct, în aer. Încă mi se pare ireal. Am văzut apoi cum ambele avioane s-au ciocnit în aer și apoi, după câteva secunde, a urmat impactul. Incredibil!”, a afirmat un alt martor. 

Specialistul în aviație Andreas Spaethm, care a văzut imaginile filmate și a analizat coliziunea, a afirmat pentru Bild: „Contrar a ceea ce era de așteptat, nicio parte vizibilă nu s-a rupt. Se pare că cele două avioane s-au lovit, s-au prins unul de celălalt, și nu au mai putut fi manevrabile. S-au prăbușit legate unul de altul”. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite