Ministerul ucrainean al Apărării anunţă înfrângerea unui regiment rusesc de tancuri şi uciderea comandantului său VIDEO

0
0
FOTO Twitter
FOTO Twitter

Armata ucraineană a înfrânt un regiment rus de tancuri şi l-a „lichidat” pe comandantul acestuia, colonelul A. Zaharov, la Brovarî, la nord-est de Kiev, a anunţat Ministerul ucrainean al Apărării, relatează CNN.

„Comandantul regimentului ocupantului, colonelul Zaharov, a fost lichidat. În bătălia din districtul Brovarî, în regiunea Kiev, grupul tactic de batalion din al VI-lea Regiment de tancuri (Cebarkul) din cadrul celei de a 90-a Divizii a Comandamrntului Central a suferit pierderi importante în oameni şi material”, se arată într-un mesaj postat pe Twitter de Ministerul ucrainean al Apărării.

CNN scrie că a geolocalizat şi verificat o înregistrare video postată de către Ministerul ucrainean al Apărării în care apare o coloană militară rusă care se retrage după ce este atacată.

Forţele armate ucrainene publică imagini de după atac, care surprind mai multe vehicule distruse.

Forţele ruse încearcă să se apropie de Kiev din nord-est şi est, într-o încercare de a închide încercuirea capitalei Ucrainei. Însă ucrainenii au reuşit să le ţină la distanţă, cu ajutorul unor sisteme antitanc, notează CNN, potrivit news.ro.

Mai multe - Europa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite