Logodnica lui Silvio Berlusconi dezvăluie detalii despre viaţa de cuplu alături de fostul premier italian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Francesca Pascale, logodnica lui Silvio Berlusconi. FOTO: EPA/ALAMY
Francesca Pascale, logodnica lui Silvio Berlusconi. FOTO: EPA/ALAMY

Tânăra logodnică a fostului premier italian Silvio Berlusconi, în vârstă de doar 28 de ani, a dezvăluit motivele pentru care a decis să-şi trăiască viaţa alături de unul dintre cei mai controversaţi politicieni din Italia. În plus, femeia a povestit că una dintre cele mai mari provocări a fost să ţină sub control obiceiurile extrem de costisitoare ale logodnicului ei.

Francesca Pascale şi-a intrat în rolul de stăpână a reşedinţei Palazzo Grazioli, unde locuieşte alături de fostul premier italian, totodată unul dintre cei mai proeminenţi politicieni din ţară.

Pascale, fostă asistentă într-un magazin din oraşul Naples, a spus într-un interviu acordat revistei italiene Oggi, că a fost nevoită să impună o „revizuire a cheltuielilor” din gospodăria logodnicului ei septuagenar, după ce a descoperit că acesta obişnuia să plătea şi 80 de euro pentru un kilogram de fasole verde – de aproximativ 16 ori mai mult decât preţul pieţei.

De asemenea, tânăra a mai spus că Berlusconi, multimilionar care se mândreşte adesea că şi-a construit singur averea, şi-a lăsat furnizorii de alimente să-i cumpere cantităţi uriaşe de peşte scump, în ciuda faptului că nu se numără printre preferinţele lui culinare.

„Soseau lăzi uriaşe cu peşte, deşi ştiau cu toţii nu numai că (Berlusconi) nu mănâncă peşte, dar şi că nu suportă mirosul peştelui atunci când este gătit”, a declarat Pascale. Astfel de greşeli nu vor mai fi permise, mai ales că acum „există o femeie în casă”, a mai spus tânăra.

De asemenea, Francesca Pascale a criticat şi faptul că logodnicul ei trebui să plătească lunar o sumă foarte mare de bani fostei lui soţii, Veronica Lario, potrivit înţelegerii de divorţ. „În ce fel de ţară nu există nicio împotrivire din partea cetăţenilor atunci când un bărbat este condamnat să plătească trei milioane de euro pe lună fostei lui soţii?”, a declarat cu exasperare Pascale.

Probleme în Paradis

La o săptămână după ce partidului lui Poporul Libertăţii a fost zdruncinat de un curent de nemulţumiri şi rebeliuni, Berlusconi a fost nevoit să-şi schimbe planurile de dezmembrare a coaliţiei actualului premier italian Enrico Letta. La neliniştea cuplului contribuie şi posibilitatea ca magnatul să fie expulzat din parlament.

„Suntem neliniştiţi, nu mai ştim cum este un somn liniştit”, a spus femeia. „Totul se întâmplă aşa repede şi nu este corect, orice aţi putea crede despre Silvio.”

Senatul, camera superioară a parlamentului, va decide săptămâna viitoare asupra rămânerii sau excluderii lui Berlusconi de pe scena politică din Italia, procesul fiind o consecinţă a acuzaţiei de fraudă fiscală. A primit o pedeapsă de patru ani de pedeapsă, arest la domiciliu sau muncă în folosul comunităţii, care a fost redusă la un an.

Deja mai multe fundaţii de caritate au anunţat că sunt gata să-l pună la lucru pe Silvio Berlusconi, „ajutându-l” să-şi ispăşească pedeapsa.

Francesca „Hiena”

În plus, Pascale s-a plâns că a fost judecată greşit de oportunişti şi că este considerată o „hienă” care a zădărnicit eforturile tuturor celorlalte modele, actriţe şi tinere care vor să-i atragă atenţia lui Berlusconi. „Cu toţii folosesc termeni precum şoimi şi porumbei, iar în grădina asta zoologică eu sunt hiena”, a explicat tânăra.

Deşi mogulul media se poate înconjura de orice femei doreşte, Francesca este logodnica lui pentru că l-a ajutat „să-şi pună viaţa în ordine”, a spus tânăra. Aceasta a început să-i caute atenţia încă din adolescenţă, când i-a oferit numărul ei de telefon la una dintre adunările partidului înfiinţat de Berlusconi.

 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite