Legi ciudate în Europa. Unde este interzis să apelezi la serviciile unei prostituate, deşi prostituţia este legală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legi ciudate în Europa. Un italian şi-a dat soţia în judecată pentru că nu făcea curat în casă. Acum femeia de 40 de ani va fi cercetată pentru neglijenţă şi riscă între doi şi şase ani de închisoare. Diverse legi la fel de ciudate sunt în vigoare în mai multe ţări din Europa.

Legi ciudate în Europa

În Elveţia, este ilegal să tragi apa după ora 22.00 sau să-ţi tunzi peluza duminică, fiindcă produci prea mult zgomot.

Legi ciudate în Europa. În Franţa, nu ai voie să-şi numeşti porcul Napoleon

De asemenea, posturile de radio trebuie să difuzeze muzică franţuzească în proporţie de 70% în intervalul orar 08.00-20.00, în timp ce scrumiera este considerată o armă mortală.

Legi ciudate în Europa. La Milano, în nordul Italiei, trebuie să zâmbeşti în permanenţă, cu excepţia înmormântărilor şi vizitelor la spital. La Eraclea, în nord-estul Italiei, este interzis să construieşti castele de nisip.

Legi ciudate în Europa. În Anglia, un pat nu poate fi suspendat de fereastră

De asemenea, femeile nu au dreptul să mănânce ciocolată în mijloacele de transport public. În Scoţia, dacă cineva îţi bate la uşă pentru a merge la toaletă, atunci trebuie să-l laşi să intre.

Legi ciudate în Europa. În Germania, este ilegal ca o maşină să rămână fără benzină pe autostradă. De asemenea, este interzis să porţi mască.

Legi ciudate în Europa. În Suedia, deşi prostituţia este legală, este ilegal să apelezi la serviciile unei prostituate.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite