Kadîrov, comandantul trupelor TikTok, prezintă „cum să lupţi corect cu un inamic inexistent” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Captură video
Foto: Captură video

Ramzan Kadîrov, liderul Ceceniei, a realizat un nou fimuleţ cu el în prim plan, preluat de jurnaliştii de la Nexta care s-au amuzat pe marginea acestei regii.

Kadîrov a postat pe canalul său de Telegram un filmuleţ realizat într-un cadru mai degrabă pitoresc decât de luptă cum urcă un deal cu o armă în mână, iar apoi trage din ea mai multe gloanţe în aer, fără a surprinde  pe filmare o ţintă anume.

Jurnaliştii de la Nexta, care au preluat şi publicat imaginile pe Twitter s-au amuzat decel pe care-l numesc „comandantul trupelor TikTok” care a făcut o demonstraţie despre cum să lupţi corect cu un inamic inexistent.

O operaţiune specială dificilă, în care nimeni nu a fost rănit, au subliat aceştia.

 

Ramzan Kadîrov, în vârstă de 45 de ani, conduce cu o mână forte de 15 ani încoace Cecenia, o republică musulmană şi conservatoare din Caucazul de Nord, scena a două conflicte separatiste sângeroase cu Rusia la sfârşitul deceniului 1990-2000.

În timp ce Kremlinul nu se amestecă în abuzurile sale pe plan intern, Kadîrov îşi afişează mereu fidelitatea faţă de Putin, cel mai recent în cazul războiului din Ucraina.

De altfel Ramzan Kadîrov a anunţat recent, printr-un mesaj pe canalul său de Telegram, că liderul de la Kremlin l-a decorat cu Ordinul „Alexandr Nevski”, unul dintre cele mai importante onoruri din istoria Rusiei.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite