Kadîrov, amenințări nucleare: „Putem să apăsăm butonul. Noi mergem în rai și ei merg în iad” VIDEO

0
Publicat:

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a făcut declarații amenințătoare, afirmând într-o postare pe Twitter că „putem să apăsăm butonul” și „noi mergem în rai și ei merg în iad”.

Ramzan Kadîrov a făcut o serie de amenințări cu folosirea unui atac nuclear
Ramzan Kadîrov a făcut o serie de amenințări cu folosirea unui atac nuclear

Ramzan Kadîrov a spus într-un interviu pentru Nexta, o companie de media online din Belarus, că „Rusia nu va accepta niciodată să piardă o luptă“, astfel că poate oricând să apese butonul nuclear: „Rusia este o mare putere nucleară. Rusia nu va accepta niciodată să piardă o luptă. Putem să apăsăm butonul și «as-salamu alaykum» (n.r. - «Pacea fie cu tine»). Așa cum președintele Putin a spus: «Ce nevoie avem de o lume în care Rusia nu e?». Nu vreau ca acești sataniști să trăiască, cât timp noi nu mai existăm. Atunci nu va mai rămâne nimeni. Noi mergem în rai și ei merg în iad”.

În ultima perioadă, Vladimir Putin, dar și apropiații acestuia au făcut amenințări cu privire la folosirea armelor nucleare.

 Încărcături nucleare pentru super-torpilele Poseidon

Amenințările lui Kadîrov vin după o zi de la anunțul că Rusia a produs primele încărcături nucleare pentru super-torpilele Poseidon cu care va fi dotat submarinul atomic Belgorod.

Fostul general al armatei Statelor Unite, Kevin Ryan, a avertizatcă Putin ar folosi o armă nucleară decât să admită că armata sa este înfrântă pe câmpul de luptă: „Dacă armata ucraineană va avea un mare succes în primăvară și va zdrobi armata rusă și va amenința cu recucerirea Crimeei, atunci cred că armata rusă și conducerea vor folosi o armă nucleară”, ca să „convingă Ucraina că dacă vor continua să lupte în acest război Ucraina va deveni un holocaust nuclear”.

Fostul general a adăugat că nivelul nivelul victimelor s-ar putea apropia de Hiroshima.

Europa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri