Ipoteză: Fiica „regelui cocainei” din Bulgaria, răpită de români

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evelin Banev FOTO svejo.net
Evelin Banev FOTO svejo.net

Poliţiştii bulgari merg pe varianta că fetiţa „regelui cocainei” din Bulgaria a fost răpită de român, în semn de răzbunare, notează cotidianul „Standart” în ediţia sa online. O altă ipoteză pe care o iau în considerare autorităţile bulgare este că Lara, în vârstă de 10 ani, a fost răpită de columbieni.

Lara a fost răpită marţi dimineaţă, în jurul orei 07.30, din faţa casei sale din Boiana, o suburbie a capitalei bulgare. Un bodyguard a escortat-o pe fetiţă din casă şi a predat-o colegului său care urma să o ducă la şcoală. În acel moment, un autoturism marca BMW X5 a oprit în spatele maşinii în care se afla fetiţa şi doi bărbaţi mascaţi şi înarmaţi au sărit din vehicul. Atacatorii le-au spus bodyguarzilor să stea cu faţa la pământ. Unul dintre agenţii de securitate s-a supus, dar celălalt a încercat să protejeze micuţa de 10 ani. Gestul bărbatului i-a făcut pe atacatori să deschidă focul. Fetiţa a fost băgată în autovehiculul atacatorilor, iar aceştia au demarat în trombă numaidecât, scrie „Standart”.

Potrivit poliţiei române, Banev este cercetat în România pentru trafic de droguri şi pentru uciderea unui apropiat al şefului unui cartel de trafic de droguri din Constanţa. Astfel, mafia românească ar fi putut comanda răpirea Larei, mai scrie „Standart”.

Mai mult, se pare că bulgarul era implicat într-o reţea de trafic de cocaină care aducea marfă din America Latină în Europa prin portul Constanţa.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite