Instituții medicale și de învățământ din Nikolaev, lovite de rachete rusești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupele ruse au bombardat de mai multe ori orașul ucrainean Nikolaev, atât în timpul nopții, cât și în dimineața zilei de 4 septembrie - transmit autoritățile ucrainene.

Clădire distrusă de bombardamentele rușilor în Nikolaev FOTO Profimedia
Clădire distrusă de bombardamentele rușilor în Nikolaev FOTO Profimedia

Potrivit primarului Oleksandr Senkevici, au fost vizate de atacuri instituții medicale și clădiri rezidențiale. Guvernatorul regiunii Nikolaev, Vitali Kim, de asemenea, a transmis că, în urma atacurilor, care, cel mai probabil, au fost efectuate cu rachete de tip S-300, au fost avariate semnificativ trei instituții medicale, două instituții de învățământ, un hotel, un muzeu și blocuri de locuințe. Deocamdată, nu există informații referitore la eventuale victime urma bombardamentelor.

Patru civili au fost uciși, iar alți doi răniți în urma atacurilor lansate sâmbătă de forțele ruse în regiunea Donețk, potrivit guvernatorului regiunii Donețk, Pavlo Kirilenko citat de The Kyiv Independent.

El a spus că armata rusă a ucis doi civili în Velyka Novosilka, unul în Siversk și unul în Vodyane. În prezent, este imposibil de estimat numărul exact de victime în Mariupol și Volnovakha, a afirmat guvernatorul din Donețk.

Forțele ruse continuă să bombardeze Harkov, o zonă rezidențială din districtul Kyivskyi fiind bombardată de două ori peste noapte, potrivit primarului Ihor Terekhov.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite