Imagini incredibile. Un operator ucrainean de dronă evită o racheta rusească TOR-2M, apoi o ajunge din urmă VIDEO

0
Publicat:

Mai multe unități de echipament militar rusesc au fost distruse dintr-o singură lovitură, Serviciul de Securitate al Ucrainei SBU a împărtășit o înregistrare video a atacului din 3 iunie.

FOTO: Captură video
FOTO: Captură video

Concret, în atac au fost distruse trei SAM Tor-2M, un Buk-M1, trei sisteme de artilerie autopropulsate Nona, trei vehicule de luptă pentru infanterie, două tancuri, o stație de război electronic și fortificații inamice, potrivit yahoo.com.

Artileria a distrus, de asemenea, alte 84 de unități de armament inamic, inclusiv șapte tancuri, șase Grads MLRS, 11 tunuri, șase sisteme de artilerie autopropulsate, 21 de vehicule blindate și alte echipamente.

Punctul culminant al atacului a fost reacția fenomenală a unui operator de dronă ucrainean care a reușit să se ferească de o rachetă rusească trasă asupra dronei sale.

"Un TOR a încercat să ne doboare drona sinucigașă. Dar pilotul a salvat drona - a deviat-o manual de la rachetă, iar apoi a "capturat" ținta și a ajuns din urmă inamicul SAM care încerca să scape", a scris serviciul special.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite